Υλικά
1 πακέτο μπισκότα πτι –μπερ
1 γάλα ζαχαρούχο
1 κ σ βούτυρο
2 κ σ κονιάκ
1 βανίλια
λαδόκολλα
Εκτέλεση
Σπάτε τα μπισκότα σε κομματάκια, χωρίς να τα τρίψετε και τα
βάζετε σε μια λεκάνη. Προσθέτετε το γάλα, το βούτυρο λιωμένο, το κονιάκ, την
βανίλια και ανακατεύετε μαλακά να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα. Βάζετε το μίγμα
στην άκρη της λαδόκολλας και τυλίγετε σε ρολό. Το βάζετε στο ψυγείο 8-10 ώρες
να σταθεροποιηθεί. Βγάζετε την λαδόκολλα και κόβετε σε ροδέλες, που τις
διατηρείτε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου