Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ζυμαρικά με τόνο και πάστα ελιάς


Ένα  πιάτο με λεπτή γεύση και έμπνευση ελληνική

Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικά (σπαγγέτι, πένες ή βίδες)
2 κονσέρβες τόνου σε νερό
1 κουταλιά σούπας πάστα ελιάς
½ κούπα ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
½ κουταλιά γλυκού ζάχαρη μαύρη
1 κουταλιά σούπας ξύδι
μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση
Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Τα σουρώνετε και τα βάζετε σε μια πιατέλα. Προσθέτετε την πάστα ελιάς και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε τον τόνο κομματιασμένο. Σ’ ένα βαζάκι χτυπάτε το λάδι, το ξύδι, την μουστάρδα και την ζάχαρη και περιχύνετε τα ζυμαρικά. Πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου