Υλικά
1 κιλό αρνί
1 κιλό κατσίκι
1 κούπα χυμό λεμονιού
1 κούπα κρασί
½ κούπα ελαιόλαδο
Μουστάρδα, σκόρδο,
ρίγανη, δεντρολίβανο, αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Πλένετε τα κρέατα, τα στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας και τα
κόβετε σε μερίδες. Σε μια λεκάνη ρίχνετε το λάδι, το χυμό λεμονιού, το κρασί,
την μουστάρδα το δεντρολίβανο, την ρίγανη, το αλατοπίπερο, ανακατεύετε και
περιχύνετε το κρέας να μαριναριστεί. Απλώνετε το κρέας στην γάστρα με την
μαρινάδα, σκεπάζετε με το καπάκι ή με αλουμινόχαρτο και ψήνετε σε μέτριο φούρνο 2-2:30 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου