- Είναι απαραίτητο να ελέγχουμε την ημερομηνία λήξης.
- Πρέπει να αναγράφουν την επωνυμία του παρασκευαστή και τον κωδικό αριθμό της επιχείρησης.
- Είτε διατηρούνται στο ψυγείο, είτε όχι, δεν πρέπει να είναι διογκωμένες ή να έχουν σκουριασμένη ή χτυπημένη συσκευασία.
- Προσέχουμε εξωτερικά να μην υπάρχει διαρροή υγρού και
εσωτερικά μετά το άνοιγμα να μην είναι στεγνές.- Πρέπει να αναγράφουν την επωνυμία του παρασκευαστή και τον κωδικό αριθμό της επιχείρησης.
- Είτε διατηρούνται στο ψυγείο, είτε όχι, δεν πρέπει να είναι διογκωμένες ή να έχουν σκουριασμένη ή χτυπημένη συσκευασία.
- Το περιεχόμενο μετά το άνοιγμά τους, πρέπει να έχει κανονικό χρώμα και
μυρωδιά.
- Επίσης μετά το άνοιγμά τους, εξετάζουμε τα εσωτερικά τοιχώματα της συσκευασίας για αλλοιώσεις ή σκουριές
- Επίσης μετά το άνοιγμά τους, εξετάζουμε τα εσωτερικά τοιχώματα της συσκευασίας για αλλοιώσεις ή σκουριές
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου