Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Συμβουλές για τις κονσέρβες

- Είναι απαραίτητο να ελέγχουμε την ημερομηνία λήξης.
-  Πρέπει να αναγράφουν την επωνυμία του παρασκευαστή και τον κωδικό αριθμό της επιχείρησης.
-  Είτε διατηρούνται στο ψυγείο, είτε όχι, δεν πρέπει να είναι διογκωμένες ή να έχουν σκουριασμένη ή χτυπημένη συσκευασία.
- Προσέχουμε εξωτερικά να μην υπάρχει διαρροή υγρού και εσωτερικά μετά το άνοιγμα να μην είναι στεγνές.
- Το περιεχόμενο μετά το άνοιγμά τους, πρέπει να έχει κανονικό χρώμα και μυρωδιά.
-  Επίσης μετά το άνοιγμά τους, εξετάζουμε τα εσωτερικά τοιχώματα της συσκευασίας για αλλοιώσεις ή σκουριές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου