Σουβλάκια
Υλικά: 2 στήθη κοτόπουλου σε κομμάτια, ελαιόλαδο,
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση: Πλένετε το κρέας το στραγγίζετε και το
βάζετε σε μια λεκάνη. Περιχύνετε με το λάδι, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και
αφήνετε να μαριναριστεί σκεπασμένο στο ψυγείο για 4-5 ώρες. Περνάτε τα κομμάτια
του κρέατος στα καλαμάκια, προσέχοντας να μην είναι σφικτά μεταξύ τους. Ψήνετε στην σχάρα ή
στο γκριλ.
Σκορδόψωμο
Υλικά: Φέτες ψωμιού, ελαιόλαδο, σκόρδο, ρίγανη, αλάτι,
πιπέρι
Εκτέλεση: Μπήγετε σε κάθε φέτα ένα κομματάκι σκόρδο. Τα
βάζετε σε ένα ταψάκι. Ραντίζετε με λίγο νερό, περιχύνετε με λάδι, πασπαλίζετε με
ρίγανη και αλατοπιπερώνετε. Ψήνετε 1-2 λεπτά στο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου