Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Σουβλάκια κοτόπουλου και σκορδόψωμο

Σουβλάκια
Υλικά: 2 στήθη κοτόπουλου σε κομμάτια, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση: Πλένετε το κρέας το στραγγίζετε και το βάζετε σε μια λεκάνη. Περιχύνετε με το λάδι, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και αφήνετε να μαριναριστεί σκεπασμένο στο ψυγείο για 4-5 ώρες. Περνάτε τα κομμάτια του κρέατος στα καλαμάκια, προσέχοντας να μην είναι σφικτά μεταξύ τους. Ψήνετε στην σχάρα ή στο γκριλ.

Σκορδόψωμο
Υλικά: Φέτες ψωμιού, ελαιόλαδο, σκόρδο, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση: Μπήγετε σε κάθε φέτα ένα κομματάκι σκόρδο. Τα βάζετε σε ένα ταψάκι. Ραντίζετε με λίγο νερό, περιχύνετε με λάδι, πασπαλίζετε με ρίγανη και αλατοπιπερώνετε. Ψήνετε 1-2 λεπτά στο φούρνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου