Υλικά:
Μικρά πιτάκια για σουβλάκια, βούτυρο ή
μαργαρίνη, κέτσαπ, φετάκια γαλοπούλας, τυρί τριμμένο, πιπεριά πράσινη,
κρεμμύδι, ντομάτα και μανιτάρια σε
φετάκια, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση:
Αλείφετε τα πιτάκια με βούτυρο, απλώνετε
λίγο κέτσαπ, βάζετε την γαλοπούλα σε κομματάκια. Απλώνετε το τυρί και βάζετε
επάνω πιπεριά, κρεμμύδι, ντομάτα. Αλατοπιπερώνετε ελαφρά και πασπαλίζετε με
ρίγανη. Μπορείτε να φτιάξετε τα πιτσάκια από το βράδυ και να τα διατηρείτε στο
ψυγείο ή στην κατάψυξη. Όταν πρόκειται να τα σερβίρετε ψήνεται σε προθερμασμένο
φούρνο για 10-15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου