που μαζί με λίγο ψωμί αποτελεί ένα πλήρες, χορταστικό
Υλικά
1 μεγάλη ντομάτα, 1 αγγουράκι, 1 πράσινη πιπεριά, 1
κρεμμύδι, 1 κσ κάπαρη, 1 τετράγωνο κομμάτι φέτα ή κατσικίσιο τυρί, ελιές,
ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη.
Εκτέλεση
Σ’ ένα βαθύ πιάτο κόβετε την ντομάτα σε φετάκια, το
αγγουράκι, την πράσινη πιπεριά και το κρεμμύδι σε ροδέλες. Αλατίζετε.
Προσθέτετε το τυρί, ολόκληρο ή σε κυβάκια, διακοσμείτε με τις ελιές και την
κάπαρη. Περιχύνετε με το λάδι και πασπαλίζετε με την ρίγανη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου