Δροσερό γλυκάκι-επιδόρπιο
Υλικά
450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας, 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη,150
γραμμάρια κρέμα γάλακτος, σοκολάτα
τριμμένη
Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μπλέντερ το γιαούρτι, τη ζάχαρη και την κρέμα
γάλακτος, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Αν έχετε παγωτομηχανή το βάζετε για 25 λεπτά
και μετά το βάζετε στην κατάψυξη για 2 ώρες. Αν δεν έχετε παγωτομηχανή το
βάζετε στην κατάψυξη για 4-6 ώρες. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με τριμμένη
σοκολάτα.
Σημείωση
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και φρούτα (ροδάκινο,
φράουλα, πεπόνι κ ά) όταν χτυπάτε τα υλικά στην αρχή στο μίξερ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου