Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Παντζαροσαλάτα με σκόρδο και κασέρι

Ένα πιάτο με εξαιρετικές βιταμινούχες ιδιότητες, που μπορεί να σερβιριστεί σαν μια σαλάτα διαφορετική από τις άλλες, τόσο στο καθημερινό, όσο και σ’ ένα επίσημο τραπέζι
Υλικά
4-5 παντζάρια μόνο τα γουλιά, 100 γρ κασέρι σε κυβάκια, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, ½ κούπα ελαιόλαδο, 2 κ σ  ξύδι, 1 κ σ μέλι, αλάτι 
Εκτέλεση
Καθαρίζετε και βράζετε τα παντζάρια. Τα κόβετε στα τέσσερα και τα βάζετε σε μια πιατέλα και αλατίζετε. Προσθέτετε το σκόρδο και το κασέρι. Χτυπάτε σ’ ένα βαζάκι το λάδι, το ξύδι και την μουστάρδα και περιχύνετε την σαλάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου