Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Καυτερή σος γιαουρτιού

Εύγευστο ντρέσινγκ

Υλικά
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό, 2 κ σ ελαιόλαδο, χυμός ενός λεμονιού, 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες,  τσίλι ή καυτερή πιπεριά σε σκόνη, αλάτι
Εκτέλεση
Βάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι, προσθέτετε το λάδι, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το τσίλι ή την καυτερή πιπεριά, η ποσότητα εξαρτάται από το πόσο καυτερή θέλετε την σος και ανακατεύετε. Ταιριάζει με αραβικές πίτες, κρέατα ψημένα και λαχανικά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου