Γευστική καλοκαιρινή συνταγή
Υλικά
4-5 τσιπούρες, 4-5 σκελίδες σκόρδο, 1 ποτήρι κρασί
αρετσίνωτο, ½ κούπα ελαιόλαδο, 2 δαφνόφυλλα, αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τις τσιπούρες, τις πλένετε, τις στραγγίζετε, τους
βάζετε από μια σκελίδα σκόρδο στην κοιλιά και τις αλατοπιπερώνετε.
Βάζετε τις τσιπούρες σ’ ένα ταψί, ρίχνετε το λάδι, το κρασί,
τα δαφνόφυλλα και τις ψήνετε στο φούρνο
για 15-20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου