Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Πατατοκροκέτες

Εύκολο, γρήγορο και οικονομικό πιάτο,
που μπορεί να καταναλωθεί στο σπίτι,
αλλά και στις εξορμήσεις μας σε βουνό
και θάλασσα, λόγω της εύκολης μεταφοράς του

Υλικά
½ κιλό πατάτες, 1 κούπα γραβιέρα ή άλλο κίτρινο τυρί τριμμένο, σκόρδο σε σκόνη, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε, πλένετε, κόβετε και βράζετε τις πατάτες. Όταν κρυώσουν τις πολτοποιείτε με το πιρούνι. Προσθέτετε το τυρί, το σκόρδο, την πάπρικα, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Πλάθετε σε κροκέτες, τις βάζετε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε στο φούρνο.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου