Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Φέτα ψητή σε φύλλο

Φέτα σαγανάκι σε γλυκιά ή αλμυρή εκδοχή

Υλικά
5 φύλλα κρούστας, 500 γρ φέτα σκληρή, 1 κρόκος αυγού, ½ κούπα λάδι
Εκτέλεση
Χωρίζετε  την φέτα σε 5 κομμάτια. Λαδώνετε ένα-ένα τα φύλλα και βάζετε από ένα κομμάτι φέτα. Τυλίγετε σε φακελάκι. Χτυπάτε με μια σταγόνα νερό τον κρόκο και αλείφετε  τα φακελάκι. Αλείφετε με λάδι ένα ταψάκι και τα τοποθετείτε αραιά. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές.

Επιλογή 
Τρώγεται σαν αλμυρό πιάτο, αλλά και με λίγο μελάκι ή σάλτσα σοκολάτας γίνεται ωραιότατο γλυκάκι  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου