2 κ σ πελτέ, 3 κ σ νερό, 2 ντομάτες ώριμες τριμμένες, 1 κ γ
πάπρικα γλυκιά, 1 κ γ ζάχαρη, 2 δαφνόφυλλα, 1 κ γ κάρυ, 4 κ σ ελαιόλαδο, αλάτι,
πιπέρι
Εκτέλεση
Εκτέλεση
Σιγοβράσετε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά μέχρι να
απορροφήσουν τα υγρά και να δέσουν σε σάλτσα. Αν θέλετε hot κέτσαπ, προσθέστε
στα υλικά λίγο τσίλι ή αντικαταστήστε το πιπέρι με καυτερό κόκκινο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου