4-5 κολιοί καθαρισμένοι, 1 κούπα ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι και 1 πράσο ψιλοκομμένα, 1 κούπα
ντομάτα τριμμένη, 1/3 κούπα σταφίδες ξανθές, 1 σφηνάκι λευκό κρασί, 2-3
σκελίδες σκόρδο λιωμένες, ½ κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια ρηχή κατσαρόλα σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το
πράσο. Προσθέτετε το σκόρδο, την σταφίδα, την ντομάτα, το μαϊντανό και
συνεχίζετε το σοτάρισμα. Βάζετε τα ψάρια στην κατσαρόλα, περιχύνετε με το
κρασί, αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε λίγο ζεστό νερό αν χρειάζεται και αφήνετε να
ψηθούν, χωρίς να ανακατεύετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου