Υλικά
500 γρ φιλέτο παστού μπακαλιάρου ξαρμυρισμένο, 1 κούπα
κρεμμύδι τριμμένο, 1 κούπα μαϊντανός ψιλοκομμένος, 1 αυγό (προαιρετικά), ½ κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του,
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη θρυμματίζεται τον μπακαλιάρο με τα χέρια,
προσθέτετε το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το αυγό, το αλεύρι, ανακατεύετε να
ομογενοποιηθούν τα υλικά σε μια σφικτή ζύμη που να μην διαλύετε. Πλάθετε κεφτέδες και τηγανίζετε σε καυτό λάδι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου