Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ποπ-κόρν

Φτιάχνουμε το σνακ με τον χαρακτηριστικό ήχο pop
όταν σκάει στην φωτιά, όπως δηλώνει και το όνομά του
Υλικά
1 κούπα καλαμπόκι για ποπ-κορν, 2 κ σ λάδι κατά προτίμηση σπορέλαιο, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί προσθέτετε το καλαμπόκι και κλείνετε με καπάκι. Κουνάτε την κατσαρόλα μέχρι να σκάσουν τα καλαμπόκια και να μην ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος. Τα βάζετε σε μπολάκι και αλατοπιπερώνετε.
Σημείωση
- Για πιο πικάντικη γεύση μπορείτε να προσθέσετε πάπρικα ή πιπέρι καγιέν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου