Γευστικό ψαράκι με
μεγάλη θρεπτική αξία
Υλικά
1 κιλό γόπες, αλάτι χονδρό, 5-6 σκελίδες σκόρδο, ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τις γόπες από τα λέπια και τα εντόσθια. Τις
αλατίζετε, βάζετε από ένα κομματάκι σκόρδο στην κοιλιά τους και τις αφήνετε για
30-40 λεπτά σ’ ένα τρυπητό να στραγγίσουν. Τις αλευρώνετε τινάζετε να φύγει το
περιττό αλεύρι. Ζεσταίνετε το λάδι και όταν κάψει, τηγανίζετε τις γόπες
γυρίζοντας από όλες τις πλευρές. Τις βγάζετε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό
χαρτί να στραγγίσουν από το λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου