Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Σουφλέ με ζυμαρικά

Εύκολο, γρήγορο, γευστικό και οικονομικό πιάτο,
όπου μπορείτε να «ανακυκλώσετε» τα μακαρόνια

Υλικά
½ κιλό ζυμαρικά βρασμένα, 5-6 φέτες ζαμπόν, 2 κούπες τυριά (γραβιέρα, ένταμ, γκούντα), 1 κούπα κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών, μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σ’ ένα βουτυρωμένο ταψί απλώνετε  τα μισά ζυμαρικά, πασπαλίζετε με την μισή ποσότητα των τυριών και απλώνετε το ζαμπόν. Βάζετε τα υπόλοιπα ζυμαρικά,  περιχύνετε με τα τυριά και  την κρέμα γάλακτος. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 40-50 λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου