Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Κοτόπουλο ή γαλοπούλα με γλυκό τραχανά

Υλικά
Κοτόπουλο ή γαλοπούλα ψημένα και κομμένα σε μικρές  μερίδες, ελαιόλαδο, τραχανάς γλυκός, ντομάτα τριμμένη, πελτές ή κέτσαπ, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρετε στο λάδι το κοτόπουλο ή την γαλοπούλα Ρίχνετε την ντομάτα με τον πελτέ, ή το κέτσαπ και αφήνετε να σιγοβράσει για λίγα λεπτά. Προσθέτετε λίγο ζεστό νερό στην κατσαρόλα κι όταν πάρει βράση ρίχνετε τον τραχανά. Αφήνετε να σιγοβράσει ενώ ανακατεύετε ταχτικά με ξύλινη κουτάλα. Λίγο πριν το τέλος αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να χυλώσει το φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου