Χρησιμοποιούμε υλικά που περίσσεψαν
από τα γεύματα των εορτών
Πίτες για σουβλάκια, τορτίγιες ή ακόμα και φέτες ψωμιού, χοιρινό,
κοτόπουλο ή γαλοπούλα ψημένα και κομμένα σε λωρίδες, τζατζίκι, τυροκαυτερή, ρώσικη ή κάποια άλλη σος, μαρούλι, λάχανο, ντομάτες, πιπεριές, αγγούρι,
κρεμμύδι κομμένα, πάπρικα
Εκτέλεση
Ψήνετε τα πιτάκια και από τις 2 πλευρές για 2-3 λεπτά. Τα
βάζετε σε πιάτα και μοιράζετε τα υπόλοιπα υλικά επάνω τους. Πασπαλίζετε με πάπρικα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου