Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Σουβλάκι ανοιχτό με περισσεύματα

Χρησιμοποιούμε υλικά που περίσσεψαν από τα γεύματα των εορτών
Πίτες για σουβλάκια, τορτίγιες ή ακόμα και φέτες ψωμιού, χοιρινό, κοτόπουλο ή γαλοπούλα ψημένα και κομμένα σε λωρίδες, τζατζίκι,  τυροκαυτερή, ρώσικη ή κάποια άλλη σος,  μαρούλι, λάχανο, ντομάτες, πιπεριές, αγγούρι, κρεμμύδι κομμένα, πάπρικα
Εκτέλεση
Ψήνετε τα πιτάκια και από τις 2 πλευρές για 2-3 λεπτά. Τα βάζετε σε πιάτα και μοιράζετε τα υπόλοιπα υλικά  επάνω τους. Πασπαλίζετε με πάπρικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου