Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Πιτσάρουμε;

Εκλογές αυτή την Κυριακή, που να καθόμαστε να μαγειρεύουμε, γι’ αυτό και εγώ προτείνω πίτσα. Όσο για το βράδυ, που θα βγαίνουν τα  αποτελέσματα, ρίχνουμε τον πόνο μας ή την χαρά μας (εύχομαι) σε καμιά πίτσα. Μπορείτε να φτιάξετε τις πίτσες από πριν και να τις διατηρήσετε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. Όταν πρόκειται να τις σερβίρετε τις ψήνετε στον  φούρνο.

Βάση
Πίτες για πίτσα, πίτες για σουβλάκια (μικρά ή μεγάλα), πιτούλες (λεπτές, χοντρές), τορτίγιες, δική μας ζύμη για πίτσα, αλλά ακόμα και φετούλες ψωμιού ή τοστ
Απλή:  Βούτυρο, τυρί  
Μαργαρίτα: Σάλτσα ντομάτας/κέτσαπ, τυρί
Ζαμπόν / μπέικον: Σάλτσα ντομάτας, ζαμπόν / μπέικον, τυρί
Γαλοπούλα / κοτόπουλο: Σάλτσα ντομάτας, γαλοπούλα/κοτόπουλο, μανιτάρια, τυρί
Χορτοφαγική: Πάστα ελιάς, μανιτάρια, πιπεριές, ντομάτα, κρεμμύδια, τυρί
Χορτοφαγική 2: Σάλτσα ντομάτας, κολοκυθάκια, καρώτο, καλαμπόκι
Ελληνική: Βούτυρο, σαλάμι αέρος, φέτα, ντομάτα, ελιές, ρίγανη
Ιταλική: Ελαιόλαδο, ντομάτα σε κυβάκια, μοτσαρέλα, ρόκα
Αγγλική: Κέτσαπ, γκούντα, μπέικον
Γερμανική: Κέτσαπ/μουστάρδα, λουκάνικο Φρανκφούρτης
Λευκή: Βούτυρο, κοτόπουλο, ροκφόρ, κρέμα γάλακτος
Ανατολίτικη: Σάλτσα ντομάτας, παστουρμάς, μανιτάρια, πιπεριές, τυρί
Κυπριακή: Σάλτσα ντομάτας, Χαλούμι, λούντσα
Θαλασσινή: Βούτυρο, τόνος, μανιτάρια
Θαλασσινή 2: Σάλτσα ντομάτας, γαρίδες, τυρί
Καυτερή: Σάλτσα ντομάτας, λουκάνικο, κόκκινη καυτερή πιπεριά, τυρί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου