1 κιλό μούστος κομμένος, 1 ποτήρι αλεύρι ή νισεστέ, καρύδια, ή αμύγδαλα, κανέλα
Εκτέλεση
Βάζετε τα ¾ του μούστου σε μια κατσαρόλα για να βράσουν.
Αναμιγνύετε τον υπόλοιπο μούστο με το αλεύρι και μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται ο
μούστος στην κατσαρόλα, ρίχνετε τον μούστο με το αλεύρι. Ανακατεύετε με ξύλινη
κουτάλα, μέχρι να αρχίσει να πήζει το μίγμα. Σερβίρετε την μουσταλευριά σε
μπολάκια, πασπαλίζετε με καρύδια, ή αμύγδαλα κομμένα και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου