Εκτέλεση
Ξεπλένετε την αθερίνα πολύ καλά, χωρίς να την καθαρίσετε,
δεν χρειάζεται. Σε μια λεκάνη με καπάκι, βάζετε το αλεύρι, ρίχνετε το αλάτι και
ανακατεύετε. Στραγγίζετε την αθερίνα και την βάζετε στην λεκάνη. Κλείνετε με το
καπάκι, ανακινείτε την λεκάνη για να αλευρωθούν τα ψάρια. Ζεσταίνετε το λάδι σ’
ένα βαθύ τηγάνι, παίρνετε λίγες- λίγες
αθερίνες, τις τινάζετε από το περιττό αλεύρι και τις τηγανίζετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου