2-3 κολοκυθάκια
2-3 πατάτες
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κούπα ντομάτα τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 κγ ζάχαρη
ρίγανη, αλάτι.
Εκτέλεση
Καθαρίζετε και πλένετε τα φασολάκια. Κόβετε τα κολοκυθάκια
και τις πατάτες σε χονδρές ροδέλες. Ροδίζετε το κρεμμύδι στο λάδι,
προσθέτετε τα φασολάκια, τα κολοκυθάκια,
τις πατάτες και γιαχνίζετε για λίγο. Προσθέτετε την ντομάτα, με την ζάχαρη, το
σκόρδο, την ρίγανη, λίγο ζεστό νερό, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να βράσουν
μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια και να μείνουν με την σάλτσα τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου