Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Σολομός με λαχανικά και κάπαρη

Ένα γκουρμέ πιάτο
με απλά υλικά και
εύκολη παρασκευή

Υλικά
500 γρ σολομός σε φέτες, 1 μπρόκολο και 1 κουνουπίδι σε μπουκετάκια, 3-4 καρώτα, 10 κρεμμυδάκια στιφάδου, 1 κούπα κάπαρη, ½ κούπα ελαιόλαδο.
Εκτέλεση
Βράζετε για λίγο τα λαχανικά, προσέχοντας να μην λιώσουν. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τα μεταφέρετε σε πιατέλα. Στο νερό που τα βράσατε βράζετε για 2-3 λεπτά το σολομό. Τον μεταφέρετε και αυτόν στην πιατέλα, δίπλα στα λαχανικά και προσθέτετε την κάπαρη. Χτυπάτε το ελαιόλαδο με 2-3 κ σ από το νερό που βράσατε τα λαχανικά και περιχύνετε την πιατέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου