Ένα γκουρμέ πιάτο
με απλά υλικά και
εύκολη παρασκευή
Υλικά
500 γρ σολομός σε φέτες, 1 μπρόκολο και 1 κουνουπίδι σε μπουκετάκια, 3-4 καρώτα, 10 κρεμμυδάκια στιφάδου, 1 κούπα κάπαρη, ½ κούπα ελαιόλαδο.
500 γρ σολομός σε φέτες, 1 μπρόκολο και 1 κουνουπίδι σε μπουκετάκια, 3-4 καρώτα, 10 κρεμμυδάκια στιφάδου, 1 κούπα κάπαρη, ½ κούπα ελαιόλαδο.
Εκτέλεση
Βράζετε για λίγο τα λαχανικά, προσέχοντας να μην λιώσουν. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τα μεταφέρετε σε πιατέλα. Στο νερό που τα βράσατε βράζετε για 2-3 λεπτά το σολομό. Τον μεταφέρετε και αυτόν στην πιατέλα, δίπλα στα λαχανικά και προσθέτετε την κάπαρη. Χτυπάτε το ελαιόλαδο με 2-3 κ σ από το νερό που βράσατε τα λαχανικά και περιχύνετε την πιατέλα.
Βράζετε για λίγο τα λαχανικά, προσέχοντας να μην λιώσουν. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τα μεταφέρετε σε πιατέλα. Στο νερό που τα βράσατε βράζετε για 2-3 λεπτά το σολομό. Τον μεταφέρετε και αυτόν στην πιατέλα, δίπλα στα λαχανικά και προσθέτετε την κάπαρη. Χτυπάτε το ελαιόλαδο με 2-3 κ σ από το νερό που βράσατε τα λαχανικά και περιχύνετε την πιατέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου