Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Μελιτζανοσαλάτα

Υλικά
1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες, ½ κούπα ελαιόλαδο, χυμό 1 λεμονιού, ½ κ γ ζάχαρη, αλάτι
Εκτέλεση
Τυλίγετε τις μελιτζάνες σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνετε μέχρι να μαλακώσουν. Χτυπάτε το λάδι και το λεμόνι, με το πιρούνι να βαρύνουν και ν’ αρχίσουν να πήζουν. Βάζετε στο μούλτι τις μελιτζάνες, ρίχνετε το λαδολέμονο, την ζάχαρη και λίγο αλάτι. Χτυπάτε ελαφρά να ομογενοποιηθούν τα υλικά, χωρίς όμως να λιώσουν τελείως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου