Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ψητά καλαμπόκια στο φούρνο

Το γρήγορο σνακ της εποχής
Υλικά
5-6 καλαμπόκια, βούτυρο, αλάτι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα καλαμπόκια από τα πράσινα φύλλα τους. Τα βάζετε σε μπολ με κρύο νερό για ½ ώρα. Τα σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας και τα βουτυρώνετε ελαφρά.
Τα βάζετε σε ένα ταψάκι και τα ψήνετε στο φούρνο για 15-20 λεπτά, γυρίζοντας να ψηθούν από όλες τις πλευρές. Σερβίρετε ζεστά πασπαλίζοντας με αλάτι.
Σημείωση:
- Για πιο πικάντικη γεύση μπορείτε να προσθέσετε στο τέλος του ψησίματος τριμμένο κίτρινο τυρί κατά προτίμηση παρμεζάνα, για μυρωδάτη γεύση ρίγανη, θυμάρι ή άλλα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου