Υλικά
5-6 καλαμπόκια, βούτυρο, αλάτι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα καλαμπόκια από τα πράσινα φύλλα τους. Τα
βάζετε σε μπολ με κρύο νερό για ½ ώρα. Τα σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας και τα
βουτυρώνετε ελαφρά.
Τα βάζετε σε ένα ταψάκι και τα ψήνετε στο φούρνο για 15-20
λεπτά, γυρίζοντας να ψηθούν από όλες τις πλευρές. Σερβίρετε ζεστά πασπαλίζοντας
με αλάτι.
Σημείωση:
- Για πιο πικάντικη γεύση μπορείτε να προσθέσετε στο τέλος
του ψησίματος τριμμένο κίτρινο τυρί κατά προτίμηση παρμεζάνα, για μυρωδάτη
γεύση ρίγανη, θυμάρι ή άλλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου