Μην «πατάτε» το μωσαϊκό…φάτε το
Υλικά
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ, 2 κούπες ζάχαρη άχνη, 1 κούπα
βούτυρο ή μαργαρίνη και 1 κ σ λιωμένο, 1 κούπα κακάο, 2 αυγά, 2 κ σ κονιάκ,
ελάχιστο αλάτι, μεμβράνη
Εκτέλεση
Θρυμματίζετε τα μπισκότα, χωρίς να τα τρίψετε, προσθέτετε το
λιωμένο βούτυρο. Χτυπάτε στο μίξερ το
βούτυρο ν’ αφρατέψει και σιγά-σιγά
προσθέτετε την ζάχαρη. Ενώ συνεχίζετε να χτυπάτε, ρίχνετε ένα-ένα τ’ αυγά, το
κακάο, το κονιάκ και το αλάτι. Σταματάτε το μίξερ και ρίχνετε το μίγμα στα
μπισκότα, ανακατεύετε απαλά να αναμιχθούν τα υλικά. Βάζετε 2 μεγάλα κομμάτια
μεμβράνης και ρίχνετε το μίγμα. Τυλίγετε σε κύλινδρο και βάζετε στην κατάψυξη του ψυγείου
για 3-4 ώρες. όταν παγώσει το κόβετε σε φέτες και σερβίρετε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου