Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Πατατοσαλάτα

Γευστικό συνοδευτικό

Υλικά
5 μέτριες πατάτες, 2 αυγά βρασμένα, 4 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα, 200 gr γραβιέρα σε κύβους, μαϊντανός ψιλοκομμένος, ½ κούπα λάδι, το χυμό ενός λεμονιού, 3 κουταλιές μουστάρδα, ρίγανη, αλάτι και λευκό πιπέρι.
Εκτέλεση
Αφού βράσετε τις πατάτες, τις κόβετε σε κύβους και τις βάζετε σ’ ένα μπολ. Προσθέτετε τα αυγά κομμένα σε φέτες, τον μαϊντανό, τα κρεμμυδάκια, την γραβιέρα, την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Χτυπάτε σ’ ένα βαζάκι, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, την μουστάρδα και περιχύνετε την σαλάτα. Ανακατεύετε και σερβίρετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου