Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Σουβλάκι ανοιχτό με «περισσεύματα»

Για να μην πετάμε τίποτα και να μην κουραζόμαστε για μαγείρεμα, «ανακυκλώνουμε» ότι μας έμεινε από το πασχαλινό τραπέζι

Υλικά
Πίτες για σουβλάκια, τορτίγιες ή ακόμα και φέτες ψωμιού, κρέας, αρνί, κοκορέτσι (ψημένα), αυγά, πατάτες, τζατζίκι,  τυροκαυτερή, ρώσικη ή κάποια άλλη σος,  μαρούλι, λάχανο, ντομάτες, πιπεριές, αγγούρι, κρεμμύδι κομμένα, πάπρικα
Εκτέλεση
Βγάζετε τα κόκαλα από το κρέας και το κόβετε σε κομματάκια ή λωρίδες. Καθαρίζετε τ’ αυγά και τα κόβετε. Κόβετε και τις πατάτες σε κομματάκια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σαλάτες που έχουν περισσέψει. Ψήνετε τα πιτάκια και από τις 2 πλευρές για 2-3 λεπτά. Τα βάζετε σε πιάτα και μοιράζετε τα υπόλοιπα υλικά  επάνω τους. Πασπαλίζετε με πάπρικα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου