Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Κοκκινιστό με ζυμαρικά

Υλικά
½ κιλό κρέας σε μερίδες, 4 κ σ ελαιόλαδο,  2 κ σ πελτέ, 2 κ σ βούτυρο, 300 γρ ζυμαρικά (μακαρόνια, λαζάνια, χυλοπίτες), αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Στραγγίζετε τα μακαρόνια, κρατάτε το νερό που τα βράσατε κατά μέρος και τους ρίχνετε το βούτυρο και  ανακατεύετε. Σοτάρετε το κρέας στο λάδι, προσθέτετε τον πελτέ, λίγο νερό από τα μακαρόνια, αλατοπιπερώνετε και τ’ αφήνετε να βράσει. Βάζετε σε πιατέλα τα ζυμαρικά και ρίχνετε από πάνω το κρέας με την σάλτσα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου