Υλικά
1 ντομάτα, 1 αγγουράκι, 1 πράσινη πιπεριά, 1 κρεμμύδι,
ελιές, άνηθο ή μαϊντανό, αλάτι, πιτάκια για σουβλάκια
Για την σάλτσα τυριών: 1 κούπα φέτα, ½ κούπα παρμεζάνα
τριμμένη, ½ κούπα γάλα εβαπορέ, 2 κ σ ελαιόλαδο, 2 κ σ ξύδι, 2 κ σ χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Ψήνετε τα πιτάκια στο γκριλ ή σε αντικολλητικό τηγάνι για
2-3 λεπτά και αφήνετε να κρυώσουν. Χτυπάτε στο μούλτι το γάλα. το ξύδι και το
λεμόνι να πήξουν. Συνεχίζετε το χτύπημα προσθέτοντας λίγο- λίγο το ελαιόλαδο.
Τέλος προσθέτετε την παρμεζάνα και την φέτα. Βάζετε σε ένα πιάτο τα πιτάκια
αλείφετε με την σάλτσα τυριών και από
πάνω κόβετε την σαλάτα και τον άνηθο, προσθέτετε τις ελιές, αλατίζετε και αν
θέλετε περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο.
Σημείωση: Αντί για πιτάκια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε,
φέτες ψωμιού, τορτίγιες κλπ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου