4-5 πατάτες, 4-5 σκελίδες σκόρδο (ανάλογα πόσο δυνατή την θέλετε), 1 κούπα λάδι (ή όσο πάρει),
χυμός 1 λεμονιού, αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε, κόβετε σε μικρά κομματάκια και βράζετε τις
πατάτες. Τις στραγγίζετε και ενώ είναι ακόμα ζεστές, τις βάζετε στο μίξερ,
προσθέτετε τα σκόρδα, το αλάτι, το χυμό λεμονιού, 1 κσ από το νερό που τις
βράσατε και τα πολτοποιείτε. Έχοντας σε λειτουργία το μίξερ ρίχνετε σιγά –σιγά
το λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου