Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Σουβλάκι ανοιχτό με περισσεύματα

Για να μην πετάμε τίποτα και να μην κουραζόμαστε για μαγείρεμα, «ανακυκλώνουμε» ότι μας έμεινε από το πασχαλινό τραπέζι

Υλικά
Πίτες για σουβλάκια, τορτίγιες ή ακόμα και φέτες ψωμιού, κρέας, αρνί, κοκορέτσι (ψημένα), αυγά, πατάτες, τζατζίκι,  τυροκαυτερή, ρώσικη ή κάποια άλλη σος,  μαρούλι, λάχανο, ντομάτες, πιπεριές, αγγούρι, κρεμμύδι κομμένα, πάπρικα
Εκτέλεση

Βγάζετε τα κόκαλα από το κρέας και το κόβετε σε κομματάκια ή λωρίδες. Καθαρίζετε τ’ αυγά και τα κόβετε. Κόβετε και τις πατάτες σε κομματάκια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σαλάτες που έχουν περισσέψει. Ψήνετε τα πιτάκια και από τις 2 πλευρές για 2-3 λεπτά. Τα βάζετε σε πιάτα και μοιράζετε τα υπόλοιπα υλικά  επάνω τους. Πασπαλίζετε με πάπρικα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου