Για να μην πετάμε τίποτα και να μην κουραζόμαστε για
μαγείρεμα, «ανακυκλώνουμε» ότι μας έμεινε από το πασχαλινό τραπέζι
Υλικά
Πίτες για σουβλάκια, τορτίγιες ή ακόμα και φέτες ψωμιού,
κρέας, αρνί, κοκορέτσι (ψημένα), αυγά, πατάτες, τζατζίκι, τυροκαυτερή, ρώσικη ή κάποια άλλη σος, μαρούλι, λάχανο, ντομάτες, πιπεριές, αγγούρι,
κρεμμύδι κομμένα, πάπρικα
Εκτέλεση
Βγάζετε τα κόκαλα από το κρέας και το κόβετε σε κομματάκια ή
λωρίδες. Καθαρίζετε τ’ αυγά και τα κόβετε. Κόβετε και τις πατάτες σε
κομματάκια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σαλάτες που έχουν περισσέψει.
Ψήνετε τα πιτάκια και από τις 2 πλευρές για 2-3 λεπτά. Τα βάζετε σε πιάτα και
μοιράζετε τα υπόλοιπα υλικά επάνω τους.
Πασπαλίζετε με πάπρικα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου