Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Σουβλάκια

«Τσικνίζουμε» με μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή

Υλικά
500 γρ κρέας χοιρινό (λαιμός ή μπούτι), 500 γρ παντσέτα χοιρινή, αλάτι πιπέρι, ρίγανη, μουστάρδα, ξυλάκια για σουβλάκια.
Υλικά
Κόβετε το κρέας σε μπουκίσες. Σε μια λεκάνη ανακατεύετε το κρέας με το λάδι, την μουστάρδα, την ρίγανη, το πιπέρι και αφήνετε να μαριναριστούν 1-2 ώρες. Περνάτε τα κρέατα στα ξυλάκια, αλατίζετε ελαφρά και ψήνετε στον φούρνο ή στην σχάρα. Σερβίρετε σε πιατέλα γαρνίροντας με ροδέλες ντομάτας και κρεμμυδιού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου