Γευστική και εύκολη συνταγή
Υλικά
½ κιλό κρέας σε μερίδες, 4 κ σ ελαιόλαδο, 2 κ σ πελτέ, 2 κ σ βούτυρο, 300 γρ κοφτό
μακαρονάκι, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζετε,
κρατάτε το νερό που τα βράσατε κατά μέρος και τους ρίχνετε το βούτυρο. Σοτάρετε
το κρέας στο λάδι, προσθέτετε τον πελτέ, λίγο νερό από τα μακαρόνια,
αλατοπιπερώνετε και τ’ αφήνετε να βράσει. Βάζετε σε πιατέλα το κοφτό μακαρονάκι
και ρίχνετε από πάνω το κρέας με την σάλτσα του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου