Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Κοκκινιστό με κοφτό μακαρονάκι

Γευστική και εύκολη συνταγή

Υλικά
½ κιλό κρέας σε μερίδες, 4 κ σ ελαιόλαδο,  2 κ σ πελτέ, 2 κ σ βούτυρο, 300 γρ κοφτό μακαρονάκι, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζετε, κρατάτε το νερό που τα βράσατε κατά μέρος και τους ρίχνετε το βούτυρο. Σοτάρετε το κρέας στο λάδι, προσθέτετε τον πελτέ, λίγο νερό από τα μακαρόνια, αλατοπιπερώνετε και τ’ αφήνετε να βράσει. Βάζετε σε πιατέλα το κοφτό μακαρονάκι και ρίχνετε από πάνω το κρέας με την σάλτσα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου