Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Μοσχάρι λεμονάτο

Στύβουμε λεμόνια και
φτιάχνουμε ένα φαγάκι
να γλείφεις τα δάκτυλά σου…
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες, ¾ κούπας λάδι, 1 κούπα κρεμμύδι τριμμένο, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κούπα χυμό λεμονιού, ξύσμα λεμονιού, αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Ροδίζετε στο λάδι το κρέας και το σβήνετε με το χυμό λεμονιού. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το πράσο, το σκόρδο, το ξύσμα, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και αφήνετε να βράσει, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου