Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Ψητά καλαμπόκια στο φούρνο


Το γρήγορο και θρεπτικό σνακ
Υλικά 5-6 καλαμπόκια, βούτυρο, αλάτι (προαιρετικά)
Εκτέλεση Καθαρίζετε τα καλαμπόκια από τα πράσινα φύλλα τους. Τα βάζετε σε μπολ με κρύο νερό για ½ ώρα. Τα σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας και τα βουτυρώνετε ελαφρά. Τα βάζετε σε ένα ταψάκι και τα ψήνετε στο φούρνο για 15-20 λεπτά, γυρίζοντας να ψηθούν από όλες τις πλευρές. Σερβίρετε ζεστά πασπαλίζοντας με αλάτι.
Σημείωση: Για πιο πικάντικη γεύση μπορείτε να προσθέσετε στο τέλος του ψησίματος τριμμένο κίτρινο τυρί κατά προτίμηση παρμεζάνα, για μυρωδάτη γεύση ρίγανη, θυμάρι ή άλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου